ust reklam

16 Şubat 2016 Salı

LA ROCHE POSAY REDERMIC C

Özellikle 30' lu yaşlardan itibaren cilt elastikiyetini kaybetmeye başlıyor. Bununla beraber ince kırışıklıklarda eğer önlemini almazsak derinleşiyor.
Durum böyle olunca da cildimiz için sağlıklı beslenerek içerden, doğru ürünleri kullanarak dışardan takviye sağlamak önem kazanıyor.
Bu aşama da özellikle katkı maddesi içeren paketlenmiş yiyecekleri , asitli içecekleri her türlü abur cuburu da hayatımızdan çıkarmak eğer çıkaramıyorsak da tüketimini en aza indirmek de fayda var.
Tabii sigara alkol kullanımı ve düzensiz uyku saatleri de cilt yaşlanmasını tetikliyor.
Bazı insanlar ne yaparlarsa yapsınlar torpilli dünyaya gelmişler orası ayrı ama o torpilli guruptan değilseniz bazı önlemleri alacak ve yaşamınızda uygulayacaksınız tabii sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak istiyorsanız.  
Doğru ürünlerden bahsetmişken de işte size bir örnek vermek isterim buyrun işte 
sevgili Dermatoloğum Hande Ulusal'ın önerisiyle kullanmış olduğum La Roche Posay' in Redermic C  si ;



Ürünün Normal ve Karma Ciltler , Kuru Ciltler olmak üzere iki çeşidi bulunuyor.

Ben Normal ve Karma ciltler için olanını kullandım.

La Roche Posay Redermic C  içeriğindeki saf C vitamini ( cildin yaşlanmasını büyük ölçüde yavaşlatıyor, cildin gençliğini ve esnekliğini sağlayan kollajen üretiminde rolü çok büyük ),  Madecassoside ( iltihap giderici etkiye sahip bir madde ), Hyaluronic Asit ( cilt için faydaları saymakla bitmiyor aşağıda ayrıntılı olarak belirttim ) ve Nörosensin ( yeni nesil yatıştırıcı hassasiyet azaltıcı ) sayesinde cilt onarıcı, dolgunlaştırıcı, destekleyici ve yaşlanma karşıtı bir etkiye sahip.

---------------------------------------

HYALURONIC ASİT CİLT İÇİN FAYDALARI;

Su tutma ve cildi nemlendirme özelliği en önemli özelliğidir.

Cildinizin genç ve kırışıksız kalmasına yardımcı olur.

Cildi pürüssüz ve esnek tutar.

Akne izlerini önlemek için faydalıdır.

Dokuların tamir edilmesini sağlar ve cildin elastikiyetini korur.

Cildin elastikiyetini sağlayan kollajen liflerinin oluşumuna yardımcı olur.

--------------------------------------------

Ürünün ince bir ucu var bezelye tanesi kadar, eğer yeterli bulmazsanız nohut kadar da olabilir, alıp her bir bölgeye sürmeniz yeterli çünkü ürün fazlasıyla etkili. Öyle diğer kremler gibi elinize fazlaca alıp kullanmayın sakın. Bu arada doktorum bu ürünü göz altlarıma da kullanabileceğimi söyledi. Yani bu sayede bir taşla iki kuş vurmuş oluyorsunuz, bütçenize de katkısı olur. Ayrıca bir de göz kremi almanıza gerek kalmaz. Tabii aynı ürünün göz için olanı da mevcut isterseniz onu da alabilirsiniz. Muhakkak ki biraz farklılık vardır ama doktorum kullanabileceğimi söylediği için ben hem yüzüme hem de gözlerime kullandım gönül rahatlığıyla. Makyaj altı olarak kullanabiliyorsunuz bir sakıncası yok .  Redermic C yi eczanelerden yada internetten temin edebilirsiniz. Bu arada ürünün kabını yenilemişler artık tamamen beyaz olmuş. 

Sonuç itibariyle ürünün içeriğinde ki bu cilt için gayet faydalı maddeler sayesinde derin kırışıklık görünümü azalıyor, cilt sıkılaşıyor ve yaşlanmanın görünen belirtileri belirgin bir şekilde azalıyor.

Benim yanaklarımda, çok fazla mimik kullanan ve sürekli gülen bir kişilik olduğumdan, ince çizgiler oluşmuştu. Bir de uzun yüz yapımı da eklemeliyim tabii :)

Redermic C benden artı puan aldı ve beraberliğimiz devam edecek.
Sizin de benim gibi özellikle yanak bölgesinde elastikiyet kaybı ince çizgiler gibi şikayetleriniz varsa hiç durmayın hemen bir La Roche Posay Redermic C edinin ve ev yapımı yüz kremi tarifi için de buraya tıktıklayın    :))

Ayrıca sizden gelen önerileri de bekliyorum, lütfen çekinmeden yazın .


Sevgiyle ve Güzellikle...



2 yorum: