ust reklam

23 Mart 2013 Cumartesi

Benim pamuk ellerim

Kış geldi mi bir derttir ellerim için ..zaten allerjik olan bünyem ellerimde de etkisini gösterir..sudan sabundan çıkmayan eller birde soğukla buluşunca ellerim yaşlı nine ellerine dönerler..bu her kış başıma gelir sekmez de hani..kırışık buruşuk çatlamış nine ellerim ve ben :)
Durum böyle olunca tabii eczaneye gidilir eller gösterilir eczacı da bize bir krem verir..ama bu ne tembelliktir ki , o eller buruşur, kırışır, kaşınırlar bir de yara olurlar ama ancak o zaman çaresine bakılması düşünülür tarafımdan..yani böylede tembellik , vurdumduymazlık hali hakim..
1 yıldır benimle olan sevgili kremimle sizi tanıştırmak istedim..kendisi koskocaman 250 gr tüpünde her daim benimledir..ellerime çok iyi gelmiştir..tavsiye olunur..
Parfüm içermeyen , tamamen tedavi edici özellikte olan canım kremimin ismi  PİERRE FABRE -DEXERYL
Eczanelerde bulunan dermatolojik bir ürün..işte buyrun.


Şimdiler de kendisine bir kardeş geldi onun ismi de HOBBY Gliserinli cilt bakım kremi..onunla UCZ markette tanıştık..fırsat ürünüydü ,minicikti ,denemek istedim ve aldım..İyikide almışım ellerim sürdükten itibaren pamuklar gibi oldu ve kolaylıklada etkisi gitmiyor..Gliserinli oluşundan sanırım suya bile girse ellerinizde yumuşacık etkisini sürdürüyor..20 ml lik olduğu için birlikteliğimiz uzun süremedi kendisiyle ama derhal yenisi, kocamanı alınacak.. Bu arada topuklarınız için de kullanabilirsiniz..işte..



Sevgiyle ve güzellikle ...


6 yorum:

  1. Denenebilir...Ben kokusundan ötürü Dalan'ı, etkisinden ötürü de Yves Rocher'in el kremini kullanıyorum, çokta memnunum..Aklında bulunsun tatlımmm..Öpüyorum çok..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demetim bu dalan ve söylediğin Yves Rocher nerelerde bulunuyor öncelikle onu sorayım birde benim ellerim çatlıyor yara oluyor yani allerjik bir durum söz konusu egzama gibi oluyor ellerim bu söylediklerin buna da iyi gelir mi? çünkü öyle normal el atlaması kuruması değil benim ki:((

      Sil
  2. Tatlım, Yves Rocher bitkisel ürünler satan bir mağaza..İstanbulda büyük AVM lerin içinde vardır mutlaka. Dalan da Gratis ve A101 lerde var. Gerçi hangi ürünü kullanırsan kullan, düzenli kullanmazsan hiçbir etkisini göremezsin. Özellikle gece yatarken mutlaka ellerine krem sür yat, ihmal etme.

    YanıtlaSil
  3. canım çok teşekkür ederim..:))

    YanıtlaSil
  4. bence dexeryl mucize gibi bir krem, şiddetle tavsiye ederim.... kışın kuruyup çatlayan hatta yarılıp kanayan ellerime iyi gelen tek krem. günde 1 sürmek bile yeterli geliyor

    YanıtlaSil
  5. içinde paraben olduğunu biliyor muydunuzDexeryl'in :((

    YanıtlaSil