ust reklam

26 Ocak 2016 Salı

Galamızı Yaptık

Köstebekgiller Gölgenin Tılsımı Filmimizin Galası 20 Ocak' da gerçekleşti. 22 Ocak itibariyle de sinema salonlarında gösterime başladı.
Öncelikle bu benim ilk Galam' dı ve filmimizin yapım aşamasına şahit olduğumdan ayrı bir heyecan duydum.

Filmimizin başrollerinde  İnci Türkay, Ali Nuri Türkoğlu, Janset, Tevfik İnceoğlu,Yiğit Ege Yazar, Reyhan Asena Keskinci ve Ayla Algan yer aldı. Yapımcımız  Arzum Film Yönetmenimiz Kudret Sabancıydı. 

Köstebekgiller ailesine TRT ekranlarından hepimiz aşinayız aslında. 6 yıl boyunca dizi olarak yayınlandı sonrasında geçen yıl Köstebekgiller ''Perili Orman'' çekildi ve şimdiyse devam filmi olan Köstebekgiller ''Gölgenin Tılsımı'' gösterimde.

Gelelim bu bölümün konusuna;
Pelin ve Caner , Köstebekgillerin en yakın dostlarıdır. Zamanında yaptığı kötülüklerden dolayı ağaca dönüşen Gölgeyi Köstan amca iyi bir insan olması sözüne karşılık kurtarmıştır ancak Gölge sözünde durmamış ve Kraliçe Soranın tılsımlı elbisesini çalmıştır. Elbiseye dokunur dokunmaz da içinde olan kötülük uyanmış ve Köstan amcanın daha önce yaptığı ağaç tılsımı harekete geçmiştir.Gölge yeniden ağaca dönüşmeye başlamıştır.
İşte yeni maceramız böyle başlıyor :) inanılmaz hareketli her anı aksiyon dolu bir film.
İzlerken çok keyif aldım çok da gurur duydum Türkiye şartlarında böyle bir animasyon filmi yapmak çok kolay değil. Animasyon çekiliyor ancak insanla aynı karede bir animasyon karakteri uygulaması hem de filmi Türkiye de bir ilk olma özelliğini taşıyor.
İnşallah 3.filmimiz de gelecek ve Köstebekgiller yeni maceralarıyla hep bizimle olmaya devam edecekler.

Okullarımız yarı yıl tatilindeler ve tüm miniklerimizi Köstebekgiller '' Gölgenin Tılsımı'' Filmimize bekliyoruz. Yeni bir maceraya hazır olun.

Onlar şimdi ''Daha Pembe Daha Cesur Daha Tombul''  :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder